Rondzendbrieven

Rondzendbrief 18 juni 2024


Beste deelnemer in Glazenkamp,
 
Wij willen u graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws.
 
Deelnemersvergadering

Op 21 maart vond de jaarlijkse deelnemersvergadering plaats, in de aula van de SSGN. Het verslag van de vergadering kunt u lezen op onze website, glazenkamp.nl.
 
Themabijeenkomsten het Honk

Op de eerste zaterdag van de maanden maart, april, mei en juni werden themabijeenkomsten georganiseerd op het Honk. De onderwerpen waren: Digitale Nalatenschap en drie sessies fotobeheer voor respectievelijk Apple, Google en Microsoft. De bijeenkomsten werden allemaal druk bezocht, er was goede interactie en er waren veel vragen.
Wegens grote belangstelling wordt op 7 september de themabijeenkomst over Digitale Nalatenschap herhaald. (is vrijwel volgeboekt)
Op 5 oktober en 2 november zijn er volgende themabijeenkomsten. De onderwerpen daarvoor staan nog niet vast. Digitale zorg is een denkbaar thema. Maar we willen graag ook ideeën van deelnemers ontvangen. Mocht u suggesties hebben voor onderwerpen voor toekomstige themabijeenkomsten in 2024 en 2025 laat het ons weten, via info@glazenkamp.nl.
 
Info

Met al uw vragen die een verband hebben met het functioneren van en/of het gebruik van glasvezel en de daarop werkende apparaten, kunt u terecht bij de helpdesk. Deze is bereikbaar via info@glazenkamp.nl of via voicemailservice 024 8900067.

Ten slotte een verzoek: zou u uw nieuwe buren op de hoogte willen stellen van Stichting Glazenkamp en, indien u verhuist, dit aan ons willen melden via info@glazenkamp.nl?
 
Wij wensen u een zonnige zomer.
Met vriendelijke groet,
Pim Ketelaar
voorzitter stichting Glazenkamp



De op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.