Rondzendbrieven

Rondzendbrief 22 maart 2024


Beste deelnemer in Glazenkamp,

Voor twee onderwerpen vragen wij uw aandacht. 

1.
Vanavond heeft de jaarlijkse deelnemersvergadering plaatsgevonden.

Het doet ons genoegen u te kunnen meedelen dat het bestuur van Glazenkamp de hoogte van de compensatiekorting over 2023 heeft vastgesteld op € 50. Binnenkort wordt het bedrag bijgeschreven op uw bankrekening. 

Naast de betalingsgegevens staat op het bankafschrift ook uw notanummer. Op de website van Glazenkamp staat een model voor de creditnota voor de uitbetaling die voor iedereen geldt. Wie graag een bestand met de creditnota per e-mail toegezonden wil krijgen, kan dit aanvragen via info@glazenkamp.nl met vermelding van naam en notanummer.

Zolang uw omstandigheden niet wijzigen zult u in de toekomst jaarlijks automatisch de tariefcompensatie blijven ontvangen.

  

2.
Op de zaterdagen 4 mei en 1 juni gaan we u helderheid verschaffen over het omgaan met digitale foto’s, de opslag en het verwerken er van.

  • 4 mei in Google Drive en 
  • 1 juni in Microsoft OneDrive 

U kunt zich tot een week voor bovenstaande datums opgeven bij info@glazenkamp.nl met de vermelding van de bijeenkomst die u wenst bij te wonen.

Voor deze bijeenkomsten is het verstandig uw apparatuur waarop foto’s worden gemaakt en bewaard mee te nemen.
 

Tijd: 11.15u tot 12.15u (inloop met koffie en thee vanaf 11u)
Locatie: schoolgebouw NSV2, Lamastraat 67 (hoek Dingostraat)
Maximaal 25 deelnemers per bijeenkomst. 

Met vriendelijke groet,
namens stichting Glazenkamp

Pim Ketelaar
voorzitter



De op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.